Čas Vánoc



Milí příznivci Klubu přátel vína,

jsme rádi, že jste opět zavítali na naše stránky. Letošní rok se pomalu chýlí ke konci a s ním přichází i čas Vánoc. Co pro Vás Vánoce znamenají? Někomu se možná jako první vybaví spojení chaos, nákupy, stres. Ano, také to k Vánocům patří. Ale pak je tu ta hezčí část - kouzelné chvíle s rodinou, radost, láska, odpočinek a tím vším se prolíná vůně jehličí a purpury. 

Rodina a přátelé jsou s Vámi celý rok a tudíž si zaslouží být obdarováni alespoň maličkostí. Poděkování můžete vyjádřit třeba kvalitním francouzským vínem. 

Kromě již tradičních Burgundských vín z oblasti Chablis Vám nabízíme možnost ochutnat i vína z další světově proslavané vinařské oblasti Provence. Kompletní nabídku vín najdete po kliknutí na jednotlivé oblasti v horním menu.


Doporučujeme ochutnat naše růžová vína z Provence.


Coeur de Ruet Rosé - toto víno se rodí v srdci Provence z dokonalé znalosti místních hroznů, půdy a vína kvality A.O.C. (Appelation Origine Controlle) Cotes Provence. Tato vína “Slunce” vyjadřují umění žít v překrásné přírodě jedinečného regionu Azurového pobřeží, Cote d´Azur. 
Teres Rosé - ochutnejte vášeň vzniklé ze země a slunce. Víno "Teres" se rodí v zemi Maurů, v divoké krajině s výhledem na Středozemní moře, v srdci překrásného Provence.

V naší nabídce stále najdete i vína z Burgundska, která si svou kvalitu u Vás už jistě potvrdila. Pokud ale stále váháte, které si vybrat, zde je pár rad, jak začít:
  • Pro začátek doporučujeme tzv. "základní vína" jakým je třeba Saint-Bris (Sauvignon),nebo Petit Chablis
  • Chablis je jasnou volbou, hledáte-li nejznámější bílé víno světa.
  • Pinot Noir (Rulandské modré) je "králem" červených burgundských vín.



Pro více informací navštivte stránku "Postup objednávky".

Přejeme Vám mnoho příjemných chvil strávených s naším vínem.

Váš SAGGITA Klub přátel vína.






*Pro technickou podporu nás kontaktujte na: vino@saggita.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat